Flyttprojektledning

Cresnias projektledare förenklar flyttprocessen

Att flytta en verksamhet kan kännas som en lång och tung process, det förstår vi. Därför ser våra erfarna konsulter inom flyttprojektledning till att bemöta de utmaningar som en förflyttning ofta kan innebära, både innan och under den fysiska flytten. Tack vare ordentliga förberedelser och mångårig erfarenhet kan vi undvika krångel som annars kan leda till onödiga kostnader.

Vid kontorsflytt och lokalisering av ett nytt kontor är det många saker att ha i åtanke för att effektivisera processen och minska onödiga utgifter. Som företagare känner du din organisation och ert verksamhetsområde allra bäst – precis som vi på Cresnia inom just hyresförhandling, flyttprojektledning och tenant representation. Genom att lämna över organiseringen av er flytt till oss på Cresnia kan alla ägna sig åt det dem är bäst på – så uppnår vi effektiviserade och lyckade projekt!

Våra bästa råd

Vi erbjuder en kostnadsfri telefonrådgivning där du kan bolla frågor och få tips av en erfaren projektledare. Kanske vill du diskutera hyresnivåer, dyra misstag att undvika under flytten, eller hur du går tillväga för att teckna ett mer förmånligt hyreskontrakt? Ring oss så delar vi gärna med oss av vår kunskap och tar första stegen i er flyttprocess!

 

Cresnia är stolta medlemmar i Exis. Exis är ett globalt nätverk av selektivt utvalda

 

aktörer som verkar aktörer som verkar uteslutande för hyresgäster av kommersiella fastigheter.