Flyttprojektledning

En flytt tar tid
Frågeställningarna innan, under och efter flyttprojektledning är många. Alla som någon gång har flyttat vet att det är en omfattande och tidskrävande process att byta lokal. Leverantörer måste upphandlas, ny inredning köpas in och IT- och telefonifrågor måste samordnas. Att flytta företaget är helt enkelt ett stort projekt som tar tid.

Cresnias projektledare förenklar flyttprocessen
Våra erfarna projektledare tar hand om den stora mängden frågor som uppkommer inför flytten och hjälper er igenom den fysiska flytten, som ofta är flyttprojektets mest kritiska punkt. Generellt sett kan man säga att erfarenhet och planering är de viktigaste ingredienserna till ett lyckat flyttprojekt. Brist på erfarenhet och planering innebär ofta mycket arbete och krångel som leder till onödiga kostnader.

Vill du ha våra bästa råd?
Vi erbjuder en kostnadsfri telefonrådgivning där du får bolla frågor och få tips av en erfaren projektledare. Kanske vill du diskutera hyresnivåer, dyra misstag att undvika under flytten, hur andra företag har gått från idé till ny lokal och hur man går tillväga för att teckna ett förmånligare hyreskontrakt. Ring oss så kan vi berätta hur och lämna en offert, om du skulle vilja ta vår hjälp genom processen.

 

Exis-Logo-RGB

Cresnia är stolta medlemmar i Exis. Exis är ett globalt nätverk av selektivt utvalda
aktörer som verkar 
uteslutande för hyresgäster av kommersiella fastigheter