Workplace Management

Cresnia säkerställer ett behovsanpassat kontor

Att planera ett effektivt fungerande kontor som passar just ert sätt att arbeta är inte alltid lätt. För att komma underfund med vad just din verksamhet behöver gäller det att utvärdera dina förutsättningar på både lång och kort sikt samt ställa rätt frågor. De mest självklara är kanske hur stor yta och hur många arbetsplatser ni behöver, men ett välplanerat kontor är så mycket mer utöver det renodlade ytbehovet. Speciellt i nya tider av allt mer hybrida och flexibla arbetsplatser.

Aktivitetsbaserade arbetsplatser blir allt mer populärt och kan bidra till samspelet avdelningar emellan, men även inom enskilda team. Behöver din verksamhet en lokal som främjar effektivitet, socialt samspel eller kunskapsutbyte mellan medarbetare? En välplanerad kontorslokal som möter just din verksamhets behov är en förutsättning för er fortsatta utveckling!

Cresnia kan med hjälp av vår långa erfarenhet av att matcha verksamhet och lokal, göra en bedömning av framtida behov, planera ytan och effektivisera hela processen. På så sätt sparar ni både tid och pengar när det gäller planering av och sökande efter en lokal och slutligen själva flytten.

Våra bästa råd

Vi erbjuder en kostnadsfri rådgivning där du får bolla frågor och få tips av en erfaren projektledare. Kontakta oss så diskuterar vi just era behov och förutsättningar.

 

Cresnia är stolta medlemmar i Exis. Exis är ett globalt nätverk av selektivt utvalda

 

aktörer som verkar aktörer som verkar uteslutande för hyresgäster av kommersiella fastigheter.