Om Cresnia

Cresnia grundades av Joachim Bozorgnia 2009 när det knoppades av från Sveriges största fastighetskonsultbolag, NAI Svefa. Joachim Bozorgnia var då affärschef för den division som hjälpte kommersiella hyresgäster med hyresförhandlingar och rådgivning. Cresnia har sedan 2009 förhandlat över 400 hyresavtal och resultatet är en genomsnittlig hyresbesparing om 15 % och bättre hyresvillkor för våra kunder.

Vi står alltid på hyresgästens sida

Med Cresnia som fastighetskonsult får du rätt kontorslokal till rätt pris. Oavsett om du behöver en marknadsanalys, vill se över ditt företags befintliga hyresavtal eller behöver hjälp med att söka lediga lokaler. Cresnia erbjuder ett antal kvalificerade tjänster som gör livet både enklare och bättre för kommersiella hyresgäster.

Våra tjänster innefattar allt från fastighetsrådgivning, omförhandling av befintliga avtal, hjälp lokalsök och flyttprojektledning. Vi tar ett totalansvar för hela processen så att våra kunder tryggt kan ägna sig åt sin kärnverksamhet. Cresnia tar aldrig uppdrag från fastighetsägare utan står alltid helt på hyresgästens sida som dennes representant.

Vi tar ansvar för hela processen

Hur ser hyresmarknaden ut just nu? Vi har lång erfarenhet av hyresmarknaden och vet hur fastighetsvärdarna tänker inför en hyresförhandling. Med vår expertis förbättrar du din förhandlingsposition gentemot fastighetsägaren som ofta har stor kunskap och lång erfarenhet av hyresrättsfrågor. Vi är nöjda när du sparar både tid och pengar.

Vår filosofi grundar sig på samarbete och förståelse för vår uppdragsgivares verksamhet. Vi hjälper våra kunder att göra en bättre affär och är hyresgästens partner i dialogen med hyresvärden. Genom erfarenhet, analys och effektiv förhandling ger vi dig alternativa beslutsmöjligheter och driver lokalprojektet framåt tillsammans med dig.