Kontorsstrategi

Cresnia säkerställer ett kontor anpassat utefter era behov.

Att planera ett effektivt fungerande kontor som passar just ert sätt att arbeta är inte alltid lätt. För att komma underfund med vad just din verksamhet behöver gäller det att utvärdera dina förutsättningar på både lång och kort sikt, samt ställa rätt frågor. De mest självklara är kanske hur stor yta och hur många arbetsplatser ni behöver, men ett välplanerat kontor är så mycket mer utöver det renodlade ytbehovet. Speciellt i nya tider av allt mer hybrida och flexibla arbetsplatser.

Aktivitetsbaserade arbetsplatser blir allt mer populärt och kan bidra till samspelet avdelningar emellan, men även inom enskilda team. Behöver din verksamhet en lokal som främjar effektivitet, socialt samspel eller kunskapsutbyte mellan medarbetare? En strategiskt planerad kontorslokal som möter just din verksamhets behov är en förutsättning för er fortsatta utveckling.

Cresnia kan, med hjälp av vår långa erfarenhet av att matcha verksamhet och lokal, göra en bedömning av era framtida behov, planera ytan och effektivisera hela processen. På så sätt sparar ni både tid och pengar när det gäller sökande efter rätt lokal, planering och slutligen själva flytten.

Våra bästa råd

Vi erbjuder en kostnadsfri rådgivning där du får bolla dina frågor med en erfaren projektledare. Kontakta oss så diskuterar vi just era behov och förutsättningar.

Är du redo för att öka värdet på ditt kontor?

Ta första steget mot ökad lönsamhet och låt våra strateger kontakta dig.

Kontaktformulär