Flera spännande projekt i full gång

Just nu driver vi på Cresnia tillsammans med våra kunder flera spännande projekt som vi vill dela med oss av.

Svenska Turistföreningen

Svenska Turistföreningen (STF) anlitade Cresnia i slutet av förra året i syfte att utforska om det var fördelaktigt eller ej att sitta kvar i deras dåvarande lokaler på Rosenlundsgatan. Cresnia hjälpte till med utredningen och kom tillsammans med STF fram till att en flytt var mest fördelaktig i deras fall. Valet föll på en fastighet i AMF Fastigheters bestånd som ligger på Magnus Ladulåsgatan 5 i Stockholmsverken. Cresnia förbereder och planerar just nu flyttprojektet tillsammans med STF och vi ser mycket fram emot att STF flyttar in i sina nya lokaler i början av 2023.

Stöldskyddsföreningen

Stöldskyddsföreningen (SSF) valde att anlita oss på Cresnia när deras hyresavtal i mitten av 2021 sades upp från dåvarande fastighetsägare. En förhandlingsprocess initierades samtidigt som Cresnia genomförde ett lokalsök för att hitta andra fördelaktiga kontorsalternativ. Efter en intensiv period beslutades att SSF i samråd med Cresnia att flytta sin verksamhet till nya lokaler på Rosenlundsgatan 29A på Södermalm i Stockholm där AMF Fastigheter äger byggnaden. Flytten är genomfördes i april i år och de sista pusselbitarna i flyttprojektet håller på att läggas.

Live Nation

Live Nation har under många år suttit i lokaler på Garnisonen på Östermalm i Stockholm och anlitade oss på Cresnia för att hjälpa till med hyresförhandling och parallellt med lokalsök för en alternativ flytt. Vi landade tillsammans med Live Nation i att de nuvarande lokalerna inte är tillräckligt yteffektiva och att en flytt framstod som det bästa alternativet. Valet föll på en nybyggd kontorsfastighet med toppfräscha ytor på Folkungagatan 44 som ägs av Vasakronan. Flyttprojektet är i full gång och flytten är planerad att genomföras i juni 2022.

Vill du komma i kontakt med oss och diskutera er nuvarande lokalsituation. Kontakta oss på info@cresnia.se